23 de novembre 2010

El retonno


Ostres, gairebé 2 anys sense actualitzar el blog, això és constància!
En tot aquest temps han passat força coses... D'entrada a nivell familiar en som un de més amb l'arribada de la Jana el juny de 2009, poca broma!

Em fa l'efecte que el gener de 2009 amb prou feines començàvem a veure-li el nas a la crisi i les xarxes socials ni sabia el que eren...

Però la progressió més espectacular, amb permís de la Jana i Mireia perdona'm, l'ha feta el Barça. La temporada 2008-2009 va ser la del triplet i 2009 l'any dels 6 títols, gesta inèdita al món del futbol europeu... La temporada 2009-2010 va tornar a guanyar-se la Lliga i es va caure immerescudament a semis de la Champions davant l'Inter del (putu) Mourinho; justament l'entrenador que ha fitxat pel Madrid aquesta nova temporada 2010-2011.

I escric això precisament a 5 dies del Barça-Madrid al Camp Nou, partit d'expectació màxima de per si, i aquest any especialment per la presència de Mourinho altra vegada (i a la banqueta blanca) + l'impresentable, vacilón i provocador de CR7... és un tros de jugador, però dono a les seves cames 3 partits, no crec que es mengin els turrons. Els que hem jugat a futbol en competició sabem que hi ha comportaments en el rival que no es permeten i que comporten donar patacades. A CR7 algun central matusser li trencarà les cames. Al temps! Per cert, tot i que veig un empat dilluns, vaticino un 4-1. Tant de bo!