29 de març 2006

Quadern de viatge
















29 de març, 3/4 de 7 de la tarda. Bangkok, habitació de l'hotel.

El viatge va ser, bàsicament, llarg i força feixuc. Barcelona-Madrid bé, a Madrid (comarca del Madridès) el vol es va endarrerir bo una horeta, però almenys tenen espais reservats pels fumadors, així que l'espera es va suportar més o menys bé pel que fa (tristament) a la nicotina. Però, ai!, a Roma no es podia fumar enlloc i entre que portàvem força hores en dansa, començàvem a estar cansadets i teníem el "mono", els nervis anaven en augment.

Després van venir les 12 horetes de vol fins a Bangkok, que es diu molt ràpid però passen molt lentes, les "jodías"... La Mireia va poder dormir una miqueta i jo només a estones pq els seients no eren massa còmodes, francament. Per més Inri les pel·lis que ens van posar no entretenien massa, però ara una mica de premsa, ara una revisteta, ara una "cabezadita", finalment vam arribar!!!

Ens va rebre la Chat, una guia de "habla española" que xapurreja el castellà però es fa entendre. 4 parelles pujàvem al microbus, 2 a un hotel i 2 a un altre. Hem coincidit i congeniat força amb el Miquel i la Glòria, també just married, de prop de Gandia. Molt macos.

Arribem a l'hotel, dutxa i al carrer pel nostre compte. Taxi + barca i cap al gran palau + el buda reclinat. Agafem tuk-tuk +taxi i tornem a l'hotel. Piscineta, dutxa i Path-Pong, un carrer de paradetes de rellotges (falsos, of course, però acabes picant com un tonto), polos, sabates, cinturons, bolsos, bisuteria, etc. Vinga a mercadejar!!!! Al final t'esgotes de dividir per 46,21... 1 euro = 46,21 bath.

Al mercadillo aquest vam coincidir amb la parella de ches i vam anar a sopar junts a una mena de marisqueria i després a fer un espresso a la cafeteria del seu hotel, que és més maco que el nostre, tot sigui dit, càsum dena!

I avui, excursió brutal al mercat flotant (a 100 kms. de Bangkok), passeig pels canals, mercadeig, més mercadeig, cafetó i cap a la pagoda més gran del sud-est asiàtic! Ofrenes i cap el jardí de roses, un espai molt gran i molt cuidat amb flors molt maques, llacs, etc. Allà hem dinat amb els ches, q tb han agafat l'excursió i després hem assisit a un teatre thailandès, amb danses i performances diverses. Després un petit espectacle amb elefants, als quals hem donat bananes per menjar nosaltres mateixos (no sin un cierto reparo...) i retorn a Bangkok, arf, arf, arf...

Demà comencem el circuit pel Nord. A veure què tal!

7 Comments:

At dimecres, 29 de març, 2006, Anonymous Anònim said...

"sabbadi" parelleta!!!
quina enveja! seguiré l'aventura.
molts petons guapíssims!

 
At dimecres, 29 de març, 2006, Anonymous Anònim said...

vaya!!!!! no sabia jo q tenies la pagina aquesta!!!!! esta genial, i de veritat disfruteu-ho que aixo nomes passa una vegada a la vida!!!!!
molts petons x a la parelleta feliç de "can fanga"
muack

 
At dimecres, 29 de març, 2006, Anonymous Anònim said...

Eeeeee.... el senyó Rivaldo... eeeee... txintxantxintxuntxintxan! Li puc dir amic? Amic Canut!!! Juasjuasjuasjuasjuasjuasjuas!!!!!! Se m'emporten els dimonis!!!! Vosaltres per l'Àsia campant alegre i enamoradament i jo a les set del matí sota la dutxa empolaïnant-me per anar a "kurrar"! No anem pas bé! Oooostià! Oooostià! Estimats amics!!! Molt i molt content de llegir-vos!!! Amb tot, a mi la fórmula aquesta del blog no em va massa... massa obert, carat! M'estimo més la intimitat i el recolliment del correu personal! però bé! alguna vegada havia de ser la primera i heus-la aquí! I ja que m'hi poso, m'allargo (només una plana, bon Iuma, sí! i amb Verdana 11!) però és que el que ahir es va viure a l'Estádio da Lus... (ja saps que ara estic posant aquella cara de circumstàncies...) un equip que vulgui ser un aspirant amb garanties a la Xampions, ha de fer-se respectar, i anit... vam JUGAR, sí! JUGAR, com un infant juga amb una joguina, durant seixanta minuts amb l'esquadra benfiquista, bon iuma, fins a deu claríssimes oportunitats i cap a dins, cap xarxa, bon iuma! cap barraca, bon iuma! i després a demanar l'hora i encara gràcies que no ens van pitar un penal en contra per unes mans claríssimes de Motta dintre de l'àrea, que com sabràs va jugar al lloc de Rodri. Sabies que en Rijkaard no s'atreviria... i no s'atreví! que en saps de futbol, bon iuma! i què bé que el veus! És que... semblava els nostres partits dels divendres, en què plantats tres contra un es trena la jugada, s'amaga la bimba es sorteja el "guardamalles" i en l'últim remat, la piloteta i va al pal o surt directament a fora... Anyway... Quan tens un equip amb la superioritat que mostrà anit l'onze blau i grana, has de sentenciar, perquè en cas contrari els rivals ja saben que no ets tan letal com sembla aparentment i aleshores se't pugen a les barbes... i ja saps que ni barbes ni berbes ni birbes!!!! i "anem amb el ciri a la mà, i ens donaran pel saaac"... ja saps qui diguí aquestes paraules! jejejeje!

En fi! Mireia, solet! que hores d'ara deus estar alegrant la vida a tots aquests tailandesos i tailandeses amb les que us trobeu amb tota la teva alegria! perdona per l'extensió en la crònica del partit de Lisboa però al meu amic Guillem li devia una explicació... jajajajaja!!!! (No és el que sembla. T'ho puc explicar. :-)

Molts petons!!!!!!!!! i que gaudiu mmmmmmolt!!!!!!!! i apunteu-vos-ho molt bé tot per si ens heu d'acompanyar per a obrir camí!!!!!

Molt us estima en Xavier Curull!

 
At dijous, 30 de març, 2006, Anonymous Anònim said...

Ei parldatels!!! sembla terriblement esgotador!!! dividir-ho tot entre 46'21 i després multiplicar-ho per 166,386!!! per aconseguir una xifra finalment reconeixible... Suposo que la primera compra al mercat debia ser una calculadora... O potser amb el sumatori tensió acumulada+infinites hores de vol+calor sofocant+la chata que només xapurreja+?¿?¿??... heu decidit llançar el billetero per la finestra i comprar-vos-ho tot!!! Molt bé, gran decisió! Ja tindreu temps de tornar a acumular!!!

Apa!! continueu piulant per Tailandia!! Petunillus

 
At divendres, 31 de març, 2006, Anonymous Anònim said...

Què guai, quina enveja fas!! :-)
Espero que vagis actualitzant el diari i que ens puguis donar encara més enveja!
Moltes felicitats pel marriatge i que continueu gaudint a tope!!!

 
At divendres, 31 de març, 2006, Blogger Charlie said...

eieieiei, tros de meuc i muller! només penseu explicar el primer dia???
llamp de llamp de rellamp!
No pot pas ser això!!
vavavava, volem més informació!!

C.

(bardaix)

 
At diumenge, 02 d’abril, 2006, Blogger Charlie said...

Aamicaeae...Guillemeaeaea. Aqui per l'Hespèria tot controlataeaeaeaea. El nostre estatuteaeaeaea ja ha estat aprovat per majoria absolutaeaea, com ja estava previsteaeaeaeae, després del nostre pacte amb el zapateroaoaoaoaoa. I estem tots molt contentseaeaeaeaea.

Ei, que ja m'he cansat de fer del teu amic Artur Mas.

El Barça ha empatat amb el madrit 1-1, En un partit que ha estat prou just ja que, hem xutat com 300 xuts a porta. hem marcat de penal i, per altra banda, han expulsat injustament al roberto carlos(uh! uh! uh! ai no!, que ja no es pot!) per una xuminada molt estúpida.

En fi, que tot i l'1-1, un partit prou bonic (per part del barça), amb moltes oportunitats i tal, però ens segueixen falant aquells que es recuperen a la masia...i a l'etó'o que es desperti del somni de la copa d'Àfrica d'una puta vegada.

Carles-rajeitor

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home