03 d’abril 2006

Dia 31, de CHANG RAI a CHANG MAI


El dia 31, divendres, ens llevem a quarts de nou del matí, ens arreglem i esmorzem tranquil·lament perquè com que la tarda anterior ja havíem fet l’excursió de remuntar el riu, no hi ha cap pressa per sortir cap a Chang Mai, la segona ciutat en tamany, habitants i importància de Thailàndia. Chang Rai vol dir la ciutat del rei, que havia estat capital del regne fa uns segles. Després ho va ser Chang Mai que vol dir ciutat nova. I des de 1780, més o menys, ho és Bangkok.

Entre Chang Rai i Chang Mai hi ha 190 kms de distància que es fan en un parell d’hores i mitja per una carretera diguem que acceptable. No em van deixar conduir… potser haguéssim rebaixat el record, jejejejejejeje!!! Total, que vam fer el recorregut entre les dues Chang fent una paradeta a una mena d’àrea de servei, rotllo pipi i pitillet.

En arribar a Chang Mai vam fer unes quantes visites a fàbriques. Primer la de parasols de paper, després la de joies (or, rubí, diamants, safir, jade, etc.) i finalment la de seda. Tot plegat molt interessant però encara que diguin, força car, sobretot la joia.

Després del tute i de dinar, l’Air ens va deixar al Novotel de Chang Mai, que de fora tenia una pinta cutre que t’hi cagues però de dins millorava bastant, afortunadament. Estàvem a uns 4 kms del centre i vam decidir provar el massatge thai. Al costat mateix de l’hotel ens vam donar un massatge del 15 durant 2 hores per 700 bath cadascú, uns 15 euretes al canvi. Era massatge thai però amb oli, no d’aquells que et matxuquen l’ossada i surts pitjor que entres. Total, que entre que enfosqueixen l’habitació i hi ha aire condicionat, et relaxes fins gairebé clapar-te. A mi en algun moment se m’escapava el riure per les pessigolles als peus i a la cintura, i també a l’aixella… què hi farem!! Com anècdota, la dona que em feia el massatge a mi es va fotre un rot del cagar-se i la Mireia es va pensar que me l’havia fotut jo, juasjuasjuasjuas!!!! Els pels del clatell se’m van aixecar tots, qui la va parir! A part que no callava, la tia, va i se’m rota al clatell! J

Sortint del massatge vam agafar un tuk-tuk que és una mena de tricicle a motor fins el centre de la ciutat per anar al mercat nocturn. Moltes paradetes en les que, al final, hi veus sempre el mateix. Hi vam estar una horeta i mitja i vam comprar-hi força cosa, sobretot roba. És entretingut i no t’atabalen ni et persegueixen com a Bangkok, hi pots passejar més tranquil. De tornada vam agafar un minibus fins l’hotel on a quarts de nou llargs sopàvem.

Rotllo curiositat, el llit de l’habitació (440) és el més gran que hem vist a la nostra vida, s’hi pot dormir tranquil·lament del llarg o de l’ample, creiem que feia més de 2x2 de sobres!

1 Comments:

At dilluns, 03 d’abril, 2006, Blogger Charlie said...

chang rai? chang mai?

no era chang ai?

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home